Welkom

Deze website geeft je informatie over de aanmelding- en inschrijvingsprocedure voor kleuters en lagere school kinderen in Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar voor het schooljaar 2020-2021.

Broers/zussen en kinderen van personeel kunnen rechtstreeks inschrijven op school tijdens de periode van maandag 3 februari tot vrijdag 21 februari.

Alle andere kinderen kunnen op deze site aanmelden van maandag 2 maart tot en met dinsdag 31 maart 2020.

Indien je je kind niet hebt aangemeld, dien je te wachten tot de vrije inschrijvingen die starten op vrijdag 29 mei 2020 om je kind in te schrijven in een school.

Wie meer informatie wenst of concrete vragen heeft, is welkom op onze infoavond op dinsdag 28 januari 2020 om 20 uur in
Thomas More, Campus Blairon 800 in Turnhout.

Alle info vind je in de folder. Download hier onze folder.

Geen inhoud