Informatie over aanmelden voor het schooljaar 2022-2023 is nog niet on line.

Hoe je je kind inschrijft in Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar kan je bekijken in een kort videofragment (klik hieronder op filmpje).

Aanmeldingen voor het schooljaar 2021-2022 (filmpje)

Deze website geeft je informatie over de aanmelding- en inschrijvingsprocedure voor kleuters en lagere school kinderen in Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar voor het schooljaar 2021-2022. Lees eerst de brochure die je terugvindt onder (informatie). De aanmeldingsperiode voor dit schooljaar start op 1/3/2021 08.00 uur en stopt op 26/03/2021 18.00 uur.

De aanmeldingsperiode is afgesloten. Iedereen die aangemeld heeft, is digitaal op de hoogte gesteld (via mail) op vrijdag 2 april. Indien je geen mail hebt ontvangen kan je altijd contact opnemen met de LOP-deskundige (wouter.neels@ond.vlaanderen.be; 02/553 05 15). Vooraleer je contact opneemt, controleer je best je SPAM-mail. Het kan gebeuren dat je mail daarin terecht gekomen is.

Wie niet aangemeld heeft kan zijn kind nog altijd inschrijven vanaf 17/05. Controleer zeker de vrije plaatsen elders op deze website!

Je vindt alle gegevens van de scholen ook op deze website (school).

Op de (kaart) kan je de school terugvinden ten opzichte van je eigen huis. Elke blauwe pijl is een school: wanneer je op de blauwe pijl klikt verschijnt de naam van de school, waarvan de gegevens onder de kaart terug te vinden zijn.

Opgepast: buitenschoolse opvang

Heb je je kind aangemeld voor een kleuter- of lagere school, maar heeft je kind ook buitenschoolse opvang nodig? Bijvoorbeeld voor en na school, op woensdagnamiddag of tijdens de schoolvakanties? Neem dan ook tijdig contact op met de kinderopvang in jouw gemeente.