Welkom

Aanmeldingen voor het schooljaar 2021-2022 (filmpje)

Deze website geeft je informatie over de aanmelding- en inschrijvingsprocedure voor kleuters en lagere school kinderen in Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar voor het schooljaar 2021-2022. Lees eerst de brochure die je terugvindt onder (informatie). De aanmeldingsperiode voor dit schooljaar start op 1/3/2021 08.00 uur en stopt op 26/03/2021 18.00 uur.

Of er fysiek of elektronisch kan ingeschreven worden hangt af van de corona-maatregelen. Deze maatregelen kunnen elke dag veranderen. Neem best contact op met de school van voorkeur. Ze helpen je daar graag verder.

Je vindt alle gegevens van de scholen ook op deze website (school).

Op de (kaart) kan je de school terugvinden ten opzichte van je eigen huis. Elke blauwe pijl is een school: wanneer je op de blauwe pijl klikt verschijnt de naam van de school, waarvan de gegevens onder de kaart terug te vinden zijn.

Tijdens een digitaal infomoment legde een deskundige uit hoe het aanmeldsysteem werkt en welke stappen je moet doorlopen.  Het infomoment vond digitaal plaats op dinsdag 26 januari 2021 om 20.00 uur. De powerpointpresentatie die op deze webinar gebruikt is, vind je hier.
 

Een samenvatting van het aanmeldingssysteem vind je hier: Nederlands.
Wie graag een vertaling wil lezen in het Arabisch, Berbers, EngelsFarsi, Frans, Roemeens, Somali of Turks, klikt op de gewenste taal. 

Op onze inschrijvingsbrochure ‘Kies jouw school’ staat vermeld dat ouders die moeilijkheden ondervinden bij het digitaal aanmelden, op 01/03 en 22/03 naar Campus Blairon kunnen komen voor hulp. Omwille van de coronamaatregelen is er besloten om deze avonden door te laten gaan in ‘Het huis van Dialoog vzw – Villa Mescolanza’.
Wat?            Hulp nodig bij digitaal aanmelden ‘Kies jouw school’
Wanneer?     01/03 en 22/03 telkens van 16u – 19u30, afspraak maken is niet nodig
Waar?          Huis van Dialoog vzw – Villa Mescolanza, Begijnenstraat 39, 2300 Turnhout

Opgepast: buitenschoolse opvang

Heb je je kind aangemeld voor een kleuter- of lagere school, maar heeft je kind ook buitenschoolse opvang nodig? Bijvoorbeeld voor en na school, op woensdagnamiddag of tijdens de schoolvakanties? Neem dan ook tijdig contact op met de kinderopvang in jouw gemeente.